Vilobicel col.labora amb:

PRINCIPIA

Can Solà

TomEva birders

Licencia Creative Commons
Vilobicel por Josep Biayna Rodríguez se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported.
Basada en una obra en http://vilobicel.jimdo.com/.

Família Acrididae MacLeay, 1821

Els acrídids, coneguts popularment com a llagostes, són una família d'ortòpters caracteritzats per la seva gran facilitat per migrar d'un lloc a un altre i, en determinades circumstàncies, reproduir-se molt ràpidament arribant a formar devastadores plagues capaces d'acabar amb la vegetació de grans extensions de terreny.
Posseeixen dos parells d'ales, el primer parell d'aspecte coriàci protegeix les ales posteriors que poden tenir brillants colors. Generalment no volen molt, només quan s'ajunten grans grups d'individus de la mateixa espècie alliberen les feromones apropiades per activar la conducta migratòria i un creixement major de les ales i d'aquesta manera poder dispersar-se per altres territoris, evitant la competència intraespecífica per l'aliment.
Posseeixen llargues potes posteriors que els permeten realitzar formidables salts en proporció a la seva grandària i un aparell bucal per mastegar i menjar fulles. La seva activitat és principalment nocturna i utilitzen les seves antenes i ulls per explorar el terreny.
En general, les llagostes produeixen solament una generació anual. Les nimfes realitzar entre 5 i 15 mudes abans de convertir-se en adults, mentrestant, són incapaços de volar.

Eyprepocnemis plorans Charpentier, 1825


Anacridium aegyptium Linnaeus, 1764


Locusta migratoria cinerascens Linnaeus, 1758


Oedipoda caerulescens Linnaeus, 1758


Acrotylus insubricus Scopoli, 1786


Acrotylus patruelis Herrich-Schäffer, 1838


Calliptamus sp


Calliptamus barbarus (Costa, 1836)


Calliptamus wattenwylianus Pantel, 1896


Acrida ungarica  Herbst, 1786


Euchorthippus elegantulus gallicus Maran, 1957


Euchorthippus chopardi Descamps, 1968


Chorthippus biguttulus biguttulus Linnaeus, 1758


Chorthippus vagans Eversmann, 1848


Omocestus rufipes Zetterstedt, 1821


Aiolopus strepens Latreille, 1804


Pezotettix giornae Rossi, 1794